Translate

divendres, 24 de febrer del 2012

Quinoa amb verdures




Ja que dilluns parlàvem de la quinoa, aquesta vegada presentem una recepta amb quinoa, que faig habitualment jo a casa meva, des de que vam obrir Q&diet ara ja fa 5 anys. Seguim animant-vos a que ens envieu les vostres receptes a blog@qdietonline.com!


Ingredients (2persones):

  • 2 tasses de cafè plenes de quinoa (crua)
  • 1 carbassó
  • 1 porro
  • 1 carrota
  • 1 pit de pollastre
Preparació:



Tal i com hem explicat al post de La quinoa, necessitareu 3 tasses d'aigua per cada tassa de quinoa. És important rentar-la primer abans de començar-la a coure. Un cop bull l'aigua, afegir la quinoa i esperar uns 15-20 minuts. Quan ja estigui cuita, la deixem en un colador mentre esperem a que es facin la resta d'ingredients.


Quinoa crua, vista aquí


Paral·lelament a la cocció de la quinoa, rentem el porre, el carbassó i la carrota i els  tallem a daus (o al nostre gust). Els posem a coure a una paella amb una mica d'oli d'oliva a foc baix, i anem remenant de tant en tant. Mentrestant, tallem el pit de pollastre amb trossets petits, i l'afegim a la paella. Quan el pollastre estigui dauradet, afegim la quinoa que hem deixat reservada al colador i ho barregem tot de tal manera que tot quedi calent.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada