Translate

dilluns, 28 de maig del 2012

Els oligoelements



Els oligoelements són minerals que s’anomenen així perquè es necessiten en molt poca quantitat (menys d’un 0,1%). Entre molts altres, els més coneguts són l’alumini, el coure, el cobalt, el liti o el sofre entre molts altres.

El cos humà no és capaç de fabricar-los. Per això que és important fer-ne un aport suficient a través de l’alimentació, ja que cada oligoelement  participa en una sèrie de funcions corporals (digestives, respiratòries, neurovegetatives, musculars, reguladores...) molt importants.

Ja sigui per regular l’organisme (a nivell preventiu) o pel ritme de vida que portem (estrès, cansament, nervis, malalties...) sovint necessitem una ajuda per assegurar-nos que arribem a les necessitats requerides d’aquests micronutrients i per això, els podem trobar en forma de complement alimentari, en forma de vials.

Els oligoelements disponibles a Q&diet:

A grans trets, les propietats dels oligoelements que podeu trobar a Q&diet són els següents (si no trobeu l’oligoelement que busqueu, no dubteu en consultar-nos! Farem el possible per trobar-lo!):

- Cobalt: indicat en migranyes i mals de cap, entre altres.

- Coure: ideal per estats virals i infecciosos. Estimula el sistema immunològic.

- Fòsfor: constitueix par dels ossos i les dents. Proporciona reaccions energètiques del cos.

- Iode: component molt important de les hormones tiroidees, que regulen  l’organisme.

- Liti: actua sobre el sistema nerviós i està indicat en desordres psíquics i psicosomàtics lleus, com nerviosisme, irritabilitat i insomni entre altres.

- Potassi: afavoreix els intercanvis de líquids entre l’interior i l’exterior de les cèl·lules, per això la seva propietat més rellevant és que ajuda a disminuir la retenció de líquids.

- Sofre: indicat en patologies cutànies com excemes, urticària o acne entre altres.

- Zinc:  indicat en problemes  de creixement. Col·labora al bon funcionament del sistema immunològic.

Recomanacions d'ús:

El més aconsellat és prendre un vial cada dia a primera hora del matí, i si pot ser, en dejú.

Per a més informació, no dubteu consultar-nos a través del blog, facebook, twitter o visitant-nos directament a Q&diet!! us esperem!!  

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per la informació, sempre és bo refrescar coneixements!

    Una abraçada forta!

    ResponElimina