Translate

dilluns, 21 de maig del 2012

Novetats en conserves vegetals: Bio Goret




Ja tenim disponibles a Q&diet noves varietats de conserves vegetals de la marca Biogoret, totes elles d'agricultura ecològica. Aquestes conserves estan llestes per consumir, només cal obrir i escalfar al gust. Les noves incorporacions són:

- Cigrons amb espinacs: format en pot de vidre, de 670g. Un plat preparat ric en hidrats de carboni complexes, fibra, calci, potassi, vitamina A i E. 

Cigrons amb espinacs

- Cigrons amb verdures: format en pot de vidre, de 670g. Una alternativa per menjar verdura d'una forma diferent, amb la fibra i el potassi que ens aporten els cigrons.

- Llenties amb arròs integral i pastanaga: format en pot de vidre, de 670g. La combinació d'arròs amb llenties fan un plat d'una gran qualitat proteica. 

Llenties amb arròs integral i pastanaga


- Mongeta vermella cuita baixa en sal:  format en pot de vidre, de 670g. Ideal per preparar molts plats o per menjar amb amanida. Especialment indicat per tots aquells que han de controlar el saler.

- Arròs integral amb llenties i algues marines: format en pot de vidre, de 670g. La combinació d'arròs amb llenties fan un plat d'una gran qualitat proteica. A més és ideal per la gent que es vol introduir al món de les algues o que ja les coneix.

- Espelta amb tomàquet i fines herbes: format en pot de vidre, de 370g. L'espelta es un tipus de blat que ens ajudarà a que la nostra alimentació sigui més variada, és un plat suau llest per consumir.

Espelta amb tomàquet i fines herbes


Fotos i comprar productes online

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada