Translate

dijous, 9 d’agost del 2012

Batuts de fruita




Una manera de prevenir la deshidratació a l'estiu, és bevent batuts de fruita. D'aquesta manera a més a més, mengem fruita (a poder ser de temporada) d'una manera divertida i diferent.

La preparació sempre és la mateixa, batre bé tots els ingredients i opcionalment, afegir gel. Si la fruita era massa àcida, sempre tenim la opció d'afegir sucre o bé edulcorant líquid en el cas de que haguem afegit gel (si el batut és massa fred, el sucre no es desfà...).

Al post d'avui us deixem uns quants batuts. En podeu trobar més aquí.

Batut de papaia i meló amb beguda de soja

Ingredients:

- 1 papaia sense pepites
- Mig meló
- 250 ml de beguda de soja (llet de soja)

Batut de síndria

Ingredients:

- 1kg de síndria pelada i trossejada
- 2 llimes pelades

Batut de préssec, cireres i iogurt.

Ingredients:

- 2 iogurts naturals
- 2 préssecs pelats i trossejats
- 200g de cireres sense pinyol

I... bon profit!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada