Translate

dilluns, 27 d’agost del 2012

Novetats en productes de La Finestra Sul Cielo




La Finestra Sul Cielo és un fabricant de productes orgànics de qualitat que va néixer a Itàlia l'any 1978. Aquesta marca es caracteritza per no utilitzar sucre refinat o sense refinar, fructosa, suc d'atzavara, xarop de glucosa, llet i lecitina o derivats ( encara que siguin d'agricultura biològica).

A continuació us presentem les novetats que hem incorporat d'aquesta marca, i que ja teniu disponibles a Q&diet i a la nostra botiga virtual.

Amasake d'arròs integral
Amasake d'arròs, de civada i de mill: l'amasake és una crema que s'obté de la fermentació natural dels cereals. Es pot consumir sola, acompanyada de fruita, melmelades, cremes de fruits secs o per cuinar postres, com ara pudings. 


Macarrons i estrelletes d'arròs integral: macarrons i estrelletes d'arròs, un cereal que no conté gluten i que a més a més, com que no és refinat, conté fibra que ens ajuda a mantenir en un bon estat el nostre trànsit gastro-intestinal.



Te de llimona
Te de llimona: el te de llimona està preparat per consumir quan un ho desitgi, només cal guardar-lo ben fresquet! Està fet a base de te, suc concentrat de raïm, suc concentrat de llimona i aromes naturals.


Focaccia d'espelta: l'espelta és un blat milenari més ric en proteïnes que el blat convencional, que ens permetrà fer que la nostra alimentació sigui més rica i variada. Les focaccies o "pitas" són uns pans que s'obren i s'omplen dels ingredients que més ens agradin, ja siguin freds o calents. Cada membre de la família es podrà fer el seu al seu gust!


Us convidem a conèixer la resta de productes de La Finestra Sul Cielo i si no trobeu el que busqueu, intentarem trobar-lo!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada