Translate

dilluns, 3 de setembre del 2012

Alguns complements dietètics per la memòria




La memòria... aquella capacitat mental que ens permet registrar i conservar experiències, paraules, situacions... i que sovint perdem amb els anys, situacions d'estrès, nerviosisme, examens...
A més a més de fer exercicis per exercitar aquesta capacitat que tenim les persones, hi ha una sèrie de complements que ens poden ajudar! En parlem d'alguns d'ells en aquest post.

Un dels formats de la lecitina de soja, més aquí.
- Lecitina de soja: la lecitina de soja és el complement de la memòria per excel·lència. El seu contingut alt en fòsfor fa que aconseguim retenir i augmentar les nostres capacitats per recordar. Es ven en càpsules, en granulat i moltes vegades, com a ingredient de complements.

- Anti-aging Primulchest: complement que es presenta en un format de 90 càpsules a base de lecitina de soja, olis d'onagra, borratja, lli i sèsam. A més a més conté àcids grassos essencials, vitamines i minerals. Aquest producte està disponible a Q&diet sota comanda específica. 

- Melana de León: una novetat a Q&diet. Aquest complement, en forma de càpsules, es recomana entre aplicacions, per la pèrdua de memòria. Les càpsules són 100% vegetals, lliures de coservants. Conté beta-glucans.

- Neurosan: aquest complement va ser anunciat com una novetat a Q&diet fa uns mesos, podeu tornar a llegir el post aquí. Neurosan, de la marca Nale, ajuda a potenciar la memòria i la concentració.

A més a més d'aquests complements, quan la memòria es perd per situacions d'estrès, falta de concentració, preocupacions externes o quan simplement necessitem estar més centrats (examens o altres situacions especials) recomanem les Flors de Bach, que segur que ens ajudaran a reequilibrar la nostra atenció. Un Terapeuta en Flors de Bach us podrà assessorar en quines són les flors que millor us poden anar per cada situació. Consulteu-nos! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada