Translate

diumenge, 30 de setembre del 2012

Setmana del Cor



En motiu del Dia Mundial del Cor, celebrada el dia 29 de setembre, hi haurà múltiples activitats des del dia 25 fins al dia 2 d'octubre.

Per una banda, sota l'eslògan "Por un corazón feliz, escucha tu corazón" la Setmana del Cor visitarà les ciutats de Madrid, Sevilla, Bilbao i València. 

Per altra banda, del 28 de setembre al 2 d'octubre a Barcelona se celebrarà també la Setmana del Cor. Les activitats es realitzaran a la Plaça Universitat.


Eslògan de la Setmana del Cor 2012

A les 5 ciutats esmentades, es faran diferents activitats com medicions de risc (per a que les persones puguin conèixer els seus factors de risc),  tallers (aprendre a salvar una vida) o visites concertades amb escoles i associacions pel recinte de la Setmana del Cor.

Des de Q&diet recolzem totes les iniciatives com aquesta, i estem especialment contents ja que aquesta vegada es compta amb professionals de la nutrició per realitzar les visites concertades amb escoles i associacions. Es realitzarà una visita d'una hora de durada pel recinte a càrrec d'un nutricionista que anirà explicant les diferents activitats, totes elles relacionades amb fomentar una nutrició saludable i exercici físic, entre altres. I de la mateixa manera, Q&diet compta amb l'assessorament d'una nutricionista (autora d'aquest blog) a l'hora d'escollir els productes que oferim i per poder assessorar de la millor manera als nostres clients. A més a més també comptem, des de ja fa un parell de mesos, amb una recepta mensual al blog de Clara Antúnez, nutricionista i sommelier.

Així doncs, predicant amb l'eslògan, Per un cor feliç, escolta al teu cor!!

Més informació? et recomanem que visitis la web de la Societat Espanyola del Cor  (SEC) i la web de la Fundació Espanyola del Cor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada