Translate

dilluns, 5 de novembre del 2012

Més novetats ja disponibles a Q&diet!




Comencem la setmana carregats de novetats!


Cirulax Bio (Biográ)


Cirulax Bio és un aliment natural que imita als cereals de l'esmorzar. Està fet a base de segó de blat, prunes, llavors de lli i atzavara (per edulcorar). Generalment s'utilitza per esmorzar o berenar. Es pot barrejar amb llet, sucs, begudes vegetals, o iogurts, per exemple. Aquest aliment és molt ric en fibra així que a més de ser gustós, ens ajudarà a mantenir correctament el nostre trànsit intestinal!




Cervesa de quinoa i cervesa Premium (Mongozo) 


La quinoa que conté la cervesa Mongozo és biològica i comercialitzada sota les regles del comerç just. Aquesta cervesa té un color marró daurat i una graduació alcohòlica de 5,9º. 

Per altra banda, la cervesa Mongozo Premium també és de comerç just i no conté gluten. 






Compotes de fruita (Probios)

Les compotes de fruita Probios tenen un envàs ideal per poder beure a tot arreu. Estan envasades individualment i tenen una obertura de rosca que permet poder tornar-les a tancar una vegada obertes. Estan fetes amb polpa de fruita. Els sabors disponibles són: pera i plàtan, nabius i maduixa, i poma.


Preparats per elaborar pans i magdalenes d'espelta (Biográ)

L'espelta, un gra milenari amb un contingut més alt en proteïnes i minerals que el blat convencional, permet elaborar infinitat de productes de pastisseria. Arriben a Q&diet uns nous preparats per poder elaborar pans d'espelta: pa d'espelta, pa d'espelta i sègol  i pa d'espelta i kamut. 

També, de la mateixa casa, ha arribat un preparat per poder fer magdalenes i un altre per poder fer bescuit.



Bioburguermix (Biográ)

Un preparat a base de soja texturitzada, cereals i verdures per poder cuinar de forma ràpida i senzilla carns vegetals com ara mandonguilles, hamburgueses o croquetes entre altres. És un producte 100% ecològic i apte per a vegetarians i vegans.



Yannoh instant (Lima)

Yannoh instant és un cafè de cereals, és a dir, un preparat a base de cereals amb gust de cafè, ideal per poder substituir-lo. Es pot utilitzar amb llet o amb begudes vegetals LINK. Conté ordi, sègol, xicoira i glans. 100% ecològic.




Risottos (Cascina Belvedere)

Nous risottos de cultiu biològic, molt fàcils de preparar. Les varietats que hem incorporat són: gambes i carbassó, bolets, tomàquet i alfàbrega, carxofes i tapioca i sèmola. 




Us animem a tastar-los tots!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada