Translate

dijous, 22 de novembre del 2012

Prevenir els refredats!




Amb l'arribada del fred... arriben els refredats. Avui al blog proposem uns suplements per poder-los prevenir!

  • Pòl·len: el pòl·len és un reconstituent. El produeixen els òrgans masculins de les plantes amb la finalitat de fecundar els òrgans femenins. El 25% de la seva composició són proteïnes de molt bona qualitat i enzims que ens ajuden a fer la digestió. A més a més, és molt ric en Beta-carotens (pro-vitamina A)i vitamina C, que ajuden a prevenir refredats. Més informació sobre el pòl·len en aquest post.
  • Gelea Reial: la gelea reial  és fabricada per les abelles obreres amb la finalitat d’alimentar a l’abella reina. Degut al seu contingut en àcids orgànics, aquest reconstituent té propietats antibactericides  i antimicrobianes que també ens ajudaran a prevenir refredats.
  • Pròpolis: el pròpolis és una espècie de resina que les abelles utilitzen per desinfectar el rusc. Té una funció protectora gràcies als fitoquímics (olis essencials) i un efecte antimicrobià gràcies al seu contingut en flavonoids.
  • Reishi: el reishi és un bolet molt utilitzat a l'Àsia. De la mateixa manera que el shiitake, els aminoàcids i els polisacàrids presents en aquest bolet, el fan un suplement interessant a nivell de sistema immunològic, amb propietats antibacterianes.
Bolet reishi, foto vista aquí.
  • Equinàcia: aquesta planta és coneguda pels seus efectes al sistema immunològic. Ajuda a la prevenció de refredats i altres tipus d'infeccions per la seva rica composició en flavonoids. Es troba al mercat en càpsules, deshidratada per fer infusions, en caramels, xerops i productes com aquest.
  • Gingebre: l’ arrel és molt útil per a tractar la congestió nasal i de pit. També es pot prendre en infusió acompanyada amb un raig de llimona, o consumir caramels fets amb gingebre.
  • Shiitake: aquest bolet, molt empleat en la medecina xinesa, es troba al mercat de manera natural i en càpsules. De la mateixa manera que l’equinàcia, ajuda a enfortir el sistema immunològic degut a la seva composició natural en aminoàcids com l’arginina.
  
     A veure si d'aquesta manera... ajudem a prevenir abans que guarir!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada