Translate

dijous, 17 de gener del 2013

Novetats en productes Nature Essential




Nature Essential fa 18 anys que es dedica a la fabricació de complements dietètics i té més de 200 productes diferents. La marca està present a Q&diet des dels nostres inicis per la seva qualitat i especificitat.

Les novetats que hem incorporat recentment són:

Àcid fòlic

L'Àcid fòlic, també conegut com a vitamina B9 és indispensable per la vida, participa en processos tant importants com la formació de l'hemoglobina i la creació de cèl·lules noves. És una vitamina molt important durant l'embaràs ja que prevé defectes congènits al nadó.


Àcid glutàmic o glutamínic


Es tracta d'un aminoàcid no essencial vital pel bon funcionament del cervell. A més a més, també té efectes importants sobre el bon funcionament de la pròstata i el tractament de les úlceres. A més a més aquest aminoàcid forma part d'una substància altament antoxidant que tenim a l'organisme que es diu L-glutation.



Calci corall

Com el seu nom indica, és un calci que prové del corall. El calci és un mineral diana per als ossos ja que és un dels seus elements principals i fa que siguin més resistents. A més a més aquest mineral també participa en funcions musuclars, nervioses i fins i tot cardiovasculars.

Calci, magnesi i zinc quelat


Aquest complement combina tres minerals molt importants per als ossos i les dents que ens ajudaran a tenir el nostre sistema muscular i esquelètic en perfectes condicions. El calci ens ajudarà a mantenir els ossos forts, el magnesi prevé rampes i debilitat muscular i el zinc participa en processos immunològics. A més a més, la fórmula quelada fa que siguin més assimilables pel cos humà.



DHA+luteina


La suma de DHA i luteina ens asseguren una bona activació de les neurones i neurotransmissors al cervell. També tenen efectes molt beneficiosos pels ulls i la visió. El DHA és un àcid gras essencial de la sèrie Omega 3 i la luteina és un pigment de la familia dels carotenoids amb propietats antioxidants.

No trobes el suplement que estàs buscant? no dubtis en consultar-nos i farem el possible per aconseguir-lo...
No saps quin suplement necessites? no dubtis en consultar-nos i t'aconsellarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada