Translate

dijous, 2 de maig del 2013

¡Novedades del mes de mayo!


Novedades del mes (ESP)
Novetats del mes (CAT)

Estas son las últimas novedades ya disponibles en la tienda:

Excite power plus


En un post anterior, hablamos de complementos para mejorar la vida sexual. Pues bien, este complemento es una mezcla de plantas (maca, avena, pimentón dulce, ginseng, zarzaparrilla, calabaza, azufaifa y ortiga verde) que lo convierte en una de las mejores "viagras naturales" para el hombre. Ayuda a mejorar la vida sexual, la calidad de la erección, aumenta la producción de testosterona y la líbido. Se recomineda tomar 1 cápsula al día, prefeiblemente 1 hora antes de tener relaciones sexuales. No tiene efectos secundarios. 


Jaluskin


Jaluskin és un complemento para ayudar a mantener la piel hidratada, elástica y tonificada, evitando así el envejecimiento cutáneo. Su composición principal es: ácido hialurónico, colágeno, elastina y vitamina E. Se recomienda tomar un comprimido al día.

Cetonas de frambuesa


Las cetonas de frambuesa son las sustancias aromáticas responsables del olor característico de las frambuesas.
Estas sustancias, según un estudio del Dr.Oz, actúan como quema grasas en el organismo, ayudándonos así a controlar nuestro peso junto con una dieta equilibrada y ejercicio físico. Las cetonas de frambuesa de la marca Drasanvi, están mezcladas con mango africano, L-carnitina, té verde, açaí y guaraná, ingredientes que potencian aún más sus propiedades. Se recomienda tomar 2 comprimidos repartidos durante el día media hora antes de comer (por ejemplo, comida y cena).


Ginkgo plus

El ginkgo biloba es una planta conocida por sus efectos sobre la circulación sanguínea (especialmente la  cerebral) aumentando la concentración, el estado de ánimo y la energía. Además este complemento se completa con reishi, bayas de schisandra y fo-ti. Es un buen complemento para épocas de cansancio y astenia.


Oseogen óseo y Oseogen articular:


Oseogen óseo es un complemento alimenticio para ayudar a mantener los huesos y dientes sanos y fuertes. Contiene calcio, magnesio, vitaminas A y D y cobre. Está muy indicado para deportistas, situaciones en las que los huesos necesitan fortalecerse como roturas o lesiones y también en etapas de la vida en las que es importante ayudar a mantener los huesos bien, como la menopausia o la tercera edad.


Por otro lado, Oseogen articular es un complemento alimenticio que contribuye al funcionamiento normal de cartílagos y huesos en primera instancia pero también de ligamentos, tendones y músculos. Contiene cartílago de tiburón, glucosamina, calcio, colágeno marino, condroitina, magnesio, bromelanina, levadura de selenio, hierro y vitaminas. Existe en dos formatos: cápsulas o polvo.


Flores de Bach: preparado para exámenes y descanso

Healing Herbs, nuestra marca habitual de Flores de Bach, dispone ahora de 2 preparados, uno para exámenes y otro para descansar mejor. Ambos preparados están disponibles en spray y en microcápsulas. Ambas presentaciones se usan de manera sublingual.


Flores de bach exámenes: mezcla de 5 flores (Clematis, Gentian, Elm, Larch y White Chesnut) que nos ayudarán a estar más concentrados, a tener más confianza en nosotros mismos y a ejercer correctamente nuestras responsabilidades.

Flors de bach descanso: mezcla de 5 flores (Agrimony, Cherry Plump, Impatiens, Vervain, Walnut y White Chesnut) que nos ayudarán a poder desconectar, relajándonos, liberándonos del estrés y poder dormir mejor.

Os recordamos que nuestra terapeuta prepara Flores de Bach a medida.


Novetats del mes (CAT)

Aquestes són les últimes novetats ja disponibles a la botiga:

Excite power plus



En un post anterior, vam parlar de complements per millorar la vida sexual. Doncs bé, aquest complement és una barreja de plantes (maca, civada, pebre vermell dolç, ginseng, arítjol, carbassa, ginjoler i ortiga verda) que el converteixen en una de les millors "viagres naturals" per a l'home. Ajuda a millorar la vida sexual, la qualitat de l'erecció, augmenta la producció de testosterona i la libido. Es recomana prendre 1 càpsula al dia, prefeiblement 1 hora abans de tenir relacions sexuals. No té efectes secundaris.

Jaluskin

Jaluskin és un complement per ajudar a mantenir la pell hidratada, elàstica i tonificada, evitant així l'envelliment cutani. La seva composició principal és: àcid hialurònic, col·lagen, elastina i vitamina E. Es recomana prendre un comprimit al dia.

Cetona de gerds



Les cetones de gerds (cetonas de frambuesa) són les substàncies aromàtiques responsables de l'olor característic de les gerds.

Aquestes substàncies, segons un estudi del Dr.Oz, actuen com crema-greixos a l'organisme, ajudant-nos així a controlar el nostre pes juntament amb una dieta equilibrada i exercici físic. Les cetones de gerds de la marca Drasanvi, estan barrejades amb mango africà, L-carnitina, te verd, açaí i guaraná, ingredients que potencien encara més les seves propietats. Es recomana prendre 2 comprimits repartits durant el dia mitja hora abans de dinar (per exemple, dinar i sopar).


Ginkgo plus

El ginkgo biloba és una planta coneguda pels seus efectes sobre la circulació sanguínia (especialment la cerebral) augmentant la concentració, l'estat d'ànim i l'energia. A més aquest complement es completa amb reishi, baies de Schisandra i fo-tu. És un bon complement per a èpoques de cansament i astènia.


Oseogen ossi i Oseogen articular:

"Oseogen óseo" és un complement alimentari per ajudar a mantenir els ossos i dents sanes i fortes. Conté calci, magnesi, vitamines A i D i coure. Està molt indicat per a esportistes, situacions en què els ossos necessiten enfortir-se com trencaments o lesions i també en etapes de la vida en què és important ajudar a mantenir els ossos ben, com la menopausa o la tercera edat.


Per altra banda, Oseogen articular és un complement alimentari que contribueix al funcionament normal de cartílags i ossos en primera instància però també de lligaments, tendons i músculs. Conté cartílag de tauró, glucosamina, calci, colàgen marí, condroïtina, magnesi, bromelanina, llevat de seleni, ferro i vitamines. Existeix en dos formats: càpsules o pols.

Flors de Bach: preparats per exàmens i descans


Healing Herbs, la nostra marca habitual de Flors de Bach, disposa ara de 2 preparats: un per exàmens i un altre per descansar millor. Tots dos preparats estan disponibles en esprai i en microcàpsules. Ambdues presentacions es fan servir de manera sublingual.



Flors de bach exàmens: barreja de 5 flors (Clematis, Gentian, Elm, Larch i White Chesnut) que ens ajudaran a estar més concentrats, a tenir més confiança en nosaltres mateixos i a exercir correctament les nostres responsabilitats.

Flors de Bach descans: barreja de 5 flors (Agrimony, Cherry Plump, Impatiens, Vervain, Walnut i White Chesnut) que ens ajudaran a poder desconnectar, relaxant-nos, alliberant-nos de l'estrès i poder dormir millor.

Us recordem que la nostra terapeuta prepara Flors de Bach a mida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada