Translate

dijous, 31 de gener del 2013

Novetats en complements!


Aquesta setmana presentem més novetats de diferents marques que hem anat incorporant:

Extracte líquid de Passiflora (Soria Natural)


Es tracta d'una extracció líquida de la planta en glicerina. La passiflora és coneguda per ser un bon sedant i per tant, útil en totes les manifestacions relacionades amb nervis: insomni, estats baixos d'ànim... és un bon relaxant muscular i també està recomanat durant la menopausa. En adults, es recomana prendre 25 gotes diluïdes en aigua 3 vegades al dia. Els infants també en poden prendre, 8 gotes diluïdes en aigua tres vegades al dia.




Acerola plus amb vitamina C (Good'n Natural)

Són uns comprimits mastegables de vitamina C (antioxidant) i acerola (fruit petit molt antioxidant). Una bona alternativa a la gent que vol prendre vitamina C i que té dificultat per tragar càpsules.

Probiolife Forte (Naturlife)




Aquest complement es presenta en forma de càpsules de probiòtics (que són uns organismes beneficiosos per la flora intestinal), una barreja de diferents plantes (Equinàcia i Pomelo), fibra (fructooligosacàrids) i vitamina E. Està pensat per ajudar a reconstruir la flora intestinal després de períodes tant d'estrenyiment com de descomposició. Molt útil també després d'haver pres antibiòtics o haver passat una grip intestinal.





Aligel Forte (Tongil)

És un complement a base de ginseng (per saber més sobre el ginseng, refresca la memòria aquí), gelea reial i oli de germen de blat. Està recomanat per: augmenta el rendiment físic i mental, reforçar l'atenció, esportistes o estudiants.

Més informació o assessorament? no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de facebook, twitter, visitant-nos a la botiga o escrivint a: nutricionista@e-qdiet.com

dijous, 24 de gener del 2013

La civada


El gra de civada, foto vista aquí.
La planta de la civada (avena en castellà) pertany a la família de les gramínies. El seu gra és ric en almidó, proteïnes, greixos, fibra, vitamines i minerals. 

A nivell de composició, és un cereal molt interessant. A nivell de greixos, destaca el seu alt contingut en greixos insaturats, sobretot omega 6. A més a més està demostrat que conté fitoesterols (colesterol vegetal) que ajuda a disminuir els nivells de colesterol en sang.


Pel que fa a les vitamines, és un cereal ric en vitamines del grup B, especialment la vitamina B1 que és molt necessària pel sistema nerviós i que juntament amb un component anomenat avenina, fan que sigui un bon sedant pel sistema nerviós.

La civada també és rica en minerals com el fósfor, el potassi, el magnesi, el calci i el ferro.

Propietats:

Sistema nerviós: la seva composició fa que sigui un cereal ideal per tonificar i equilibrar el sistema nerviós. Es recomana en casos d'estrès, nerviosisme i fins i tot insomni.

Sistema digestiu i aprimament: Pel seu alt contingut en fibra, la civada és un cereal molt adequat per aprimar ja que la fibra dóna un poder saciant. A més a més es considera un regulador metabòlic que ajuda a perdre pes. Per altra banda, és un cereal fàcilment digerible i recomanat en casos d'úlcera i gastritis. També és un cereal recomanat per als diabètics ja que el seu aport de fibra ajuda a mantenir un nivell adequat de glucosa a la sang.

Sistema cardiovascular i colesterol: el seu alt contingut en greixos insaturats i fitoesterols el converteixen en un cereal cardiosaludable, ajudant a disminuir els nivells de colesterol en sang.

Pell, cabell i ungles: la civada és un cereal molt interessant per tractar problemes de la pell com psoriasi, urticària o dermatitis. També ajuda al bon creixement de cabell i ungles.

Recomanacions d'ús i presentacions:

El consum de civada està àmpliament extès. En l'actualitat es troben molts productes fets amb farina de civada com ara pa, pasta, galetes etc. i també en molts productes com a ingredient (podeu veure tots els productes disponibles a Q&diet que contenen civada, visitant la nostra botiga virtual).

No obstant, per aprofitar totes les seves propietats, la millor manera és consumir flocs o segó. Ja sigui amb suc, llet, begudes vegetals, iogurts o kèfir.

Per acabar, recomanem un article que va sortir a La Vanguardia parlant d'aquest cereal, per llegir-lo feu click aquí. A veure qui s'anima a posar aquest cereal a la seva dieta habitual!

dijous, 17 de gener del 2013

Novetats en productes Nature Essential




Nature Essential fa 18 anys que es dedica a la fabricació de complements dietètics i té més de 200 productes diferents. La marca està present a Q&diet des dels nostres inicis per la seva qualitat i especificitat.

Les novetats que hem incorporat recentment són:

Àcid fòlic

L'Àcid fòlic, també conegut com a vitamina B9 és indispensable per la vida, participa en processos tant importants com la formació de l'hemoglobina i la creació de cèl·lules noves. És una vitamina molt important durant l'embaràs ja que prevé defectes congènits al nadó.


Àcid glutàmic o glutamínic


Es tracta d'un aminoàcid no essencial vital pel bon funcionament del cervell. A més a més, també té efectes importants sobre el bon funcionament de la pròstata i el tractament de les úlceres. A més a més aquest aminoàcid forma part d'una substància altament antoxidant que tenim a l'organisme que es diu L-glutation.



Calci corall

Com el seu nom indica, és un calci que prové del corall. El calci és un mineral diana per als ossos ja que és un dels seus elements principals i fa que siguin més resistents. A més a més aquest mineral també participa en funcions musuclars, nervioses i fins i tot cardiovasculars.

Calci, magnesi i zinc quelat


Aquest complement combina tres minerals molt importants per als ossos i les dents que ens ajudaran a tenir el nostre sistema muscular i esquelètic en perfectes condicions. El calci ens ajudarà a mantenir els ossos forts, el magnesi prevé rampes i debilitat muscular i el zinc participa en processos immunològics. A més a més, la fórmula quelada fa que siguin més assimilables pel cos humà.



DHA+luteina


La suma de DHA i luteina ens asseguren una bona activació de les neurones i neurotransmissors al cervell. També tenen efectes molt beneficiosos pels ulls i la visió. El DHA és un àcid gras essencial de la sèrie Omega 3 i la luteina és un pigment de la familia dels carotenoids amb propietats antioxidants.

No trobes el suplement que estàs buscant? no dubtis en consultar-nos i farem el possible per aconseguir-lo...
No saps quin suplement necessites? no dubtis en consultar-nos i t'aconsellarem.

dimecres, 9 de gener del 2013

Piràmide de l'alimentació saludable




Comencem l'any parlant d'alimentació :)

En posts anteriors ja vam parlar de l'estratègia NAOS, si voleu refrescar la memòria sobre què és, ho podeu fer aquí

Aquesta estratègia, que engloba moltes accions i activitats, té com a objectiu principal que els nens i adolescents no arribin a ser adults obesos. Una d'aquestes activitats ha estat la creació d'una piràmide de l'alimentació saludable, realitzada per l'AESAN (Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició).

La piràmide de l'alimentació saludable combina l'alimentació saludable amb l'activitat física i pretén ser una eina educativa per transmetre uns bons hàbits, tant a la població general com a nens i adolescents.

La piràmide de l'alimentació saludable, estratègia NAOS

Els principals canvis respecte a la piràmide habitual, són els següents:

  • Les fruites i verdures se situen a la base (la base de la piràmide sempre ha estat formada per farinacis: cereals, arròs, pasta, pa...).
  • Les llegums i els cereals estan al segon esglaó, i són cereals integrals. Aquest pas és molt important i vol ajudar a conscienciar a la població de la importància de la fibra i els prebiòtics.
  • El greix: es promou el consum d'oli d'oliva i fruits secs.
  • Racionalització del consum de proteïnes d'origen animal.
  • S'inclou l'aigua com a beguda única i fonamental.


Us animem a compartir aquesta piràmide amb els vostres fills, familiars o amics o fins i tot en la docència i també us deixem un link molt interessant: el joc de la piràmide NAOS segur que us divertiu i apreneu jugant amb els més petits de la casa!