Translate

dijous, 8 de maig del 2014

Pizza de coliflor y atún

Pizza de coliflor y atún (ESP)
Pizza de coliflor i tonyina (CAT)

La verdura nunca puede faltar en nuestras mesas. Nos aporta vitaminas, minerales, fibra y otros nutrientes imprescindibles en una dieta equilibrada y saludable. Como ya he comentado algunas veces, lo ideal es consumir verduras de temporada y puede ser que cuando llevamos un tiempo comiendo ciertas verduras, nos cueste innovar para cocinarlas de una forma distinta. Por eso, hoy comparto una receta para comer coliflor de una forma original: en forma de pizza. 

Ingredientes: (2-3 personas)
Pizza de coliflor y atún después de sacarla del horno

-  1 coliflor pequeña
- 1 huevo
- 150g de queso rallado
- tomate frito
- atún en conserva
- orégano
- sal

Preparación:

Precalentar el horno a 180ºC. Quitar las hojas y tallos de la coliflor y limpiarla bien. Rallarla o picarla en un vol y ponerla 8 minutos en el microondas. Seguidamente, añadir el huevo batido, un poco de queso, una pizca de sal y mezclar todo muy bien de tal forma que quede una masa homogénea. 

Expandir la masa recién preparada en una bandeja de horno con papel vegetal de horno. Introducirla en el horno durante unos 20 minutos o hasta que la veamos un poco dorada (es normal que al princpio suelte un poco de líquido). 

A continuación, actuamos como si fuésemos a preparar una pizza habitual: sacamos la masa del horno y le ponemos el tomate frito y orégano. Añadimos el atún y el queso rallado por encima al gusto. Gratinar al horno unos 5-10 minutos para que el queso se funda y se dore. 

¡Buen provecho!

Web de la receta

Pizza de coliflor i tonyina (CAT)

La verdura no pot faltar a les nostres taules. Ens aporta vitamines, minerals, fibra i altres nutrients imprescindibles en una dieta equilibrada i saludable. Com ja he comentat algunes vegades, l'ideal és consumir verdures de temporada  i pot ser que quan portem un temps menjant certes verdures, ens costi innovar per cuinar-les d'una manera diferent. Per això, avui comparteixo una recepta per menjar coliflor d'una manera original: en forma de pizza. 

Ingredients: (2-3 persones)
Pizza de coliflor i tonyina després d'enfornar

-  1 coliflor petita
- 1 ou
- 150g de formatge ratllat
- tomàquet sofregit
- tonyina en conserva
- orenga
- sal

Preparació:

Preescalfar el forn a 180ºC. Treure les fulles i tiges de la coliflor i netejar-la bé. Ratllar la col o picar-la en un vol i posar-la 8 minuts al microones. Seguidament, afegir l'ou batut, una mica de formatge, un pessic de sal i barrejar tot molt bé de tal manera que quedi una massa homogènia. 

Expandir la massa acabada de preparar en una safata de forn amb paper vegetal de forn. Introduir-la al forn durant uns 20 minuts o fins que veiem que quedi daurada (és normal que al princpi deixi anar una mica de líquid). 

A continuació, actuem com si anéssim a preparar una pizza habitual: traiem la massa del forn i li posem el tomàquet fregit i orenga. Afegim la tonyina i el formatge ratllat per sobre al gust. Gratinar al forn uns 5-10 minuts perquè el formatge es fongui i es dauri. 

Bon profit!

Web de la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada