Translate

dijous, 5 de novembre del 2015

Ampollas capilares Nuggela Sulé, fango adelgazante y más en nuestras novedades de noviembre

Las novedades de Noviembre 2015 (ESP)
Les novetats de novembre 2015 (CAT)

Ampollas capilares Nuggela&Sulé



Desupés del rotundo éxito con el champú de cebolla de Nuggela&Sulé, llegan las ampollas capilares Nuggela&Sulé que frenan la caída del pelo, fortalecen el folículo piloso y estimulan el crecimiento. Se recomienda aplicar media ampolla cada 3 días durante 2 meses (mínimo 24 aplicaciones). Para una anticaída efectiva, usar también el champú Nuggela&Sulé.


Fango adelgazante y anticelulítico


Fango adelgazante y anticelulítico Argital a base de arcilla verde y otros ingredientes naturales que ayuda a adelgazar y a combatir la celulitis. El fango está listo para su uso. Se recomienda usar una espátula para aplicar una capa gruesa (1cm aprox.) tapar con una tela de algodón o gasa y dejar actuar durante 3 minutos. Retirar con abundante agua.



Libro: "Salud es vida" de  Jose Luis Vazquez Colomina



El Dr. Vazquez saca nuevo libro bajo el título "Salud es vida" hablando de las enfermedades que trata con más frecuencia. Explica en qué consisten, las causas, las medidas dietéticas aconsejables y el tratamiento natural más recomendado.




Castañas enteras bio




Castañas enteras Bonneterre procedentes de agricultura ecológica peladas en bote de vidrio de 720g.





Florase colesterolo



Santiveri saca al mercado un nuevo complemento alimenticio que ayuda a controlar el colesterol a base de levadura de arroz rojo, probióticos y vitaminas. Se recomienda tomar 2 cápsulas al día al levantarse con un vaso de agua.



Cera pura de abeja blanca en perlas para fundir



Cera de abeja blanca 100% pura de Essential'arôms para uso cosmético. Ideal para preparar cremas, pomadas, ungüentos... Para usarla hay que fundirla al baño maría y añadirla al cosmético que se esté preparando.




Les novetats de novembre 2015 (CAT)

Ampolles capil·lars Nuggela&Sulé


Després del gran èxit del xampú de ceba de Nuggela&Sulé, arriben les ampolles capil·lars Nuggela & Sulé que frenen la caiguda del cabell, enforteixen el fol·licle pilós i estimulen el creixement. Es recomana aplicar mitjana ampolla cada 3 dies durant 2 mesos (mínim 24 aplicacions). Per a una anticaiguda efectiva, fer servir també el xampú Nuggela & Sulé.


Fang aprimant i anticel·lulític


Fang aprimant i anticel·lulític Argital a base d'argila verda i altres ingredients naturals que ajuda a aprimar i a combatre la cel·lulitis. El fang està llest per al seu ús. Es recomana utilitzar una espàtula per aplicar una capa gruixuda (1 cm aprox.) Tapar amb una tela de cotó o gasa i deixar actuar durant 3 minuts. Retirar amb aigua abundant.



Llibre: "Salud es vida" de Jose Luis Vazquez Colomina



El Dr. Vazquez treu nou llibre sota el títol "Salut és vida" parlant de les malalties que tracta amb més freqüència. Explica en què consisteixen, les causes, les mesures dietètiques aconsellables i el tractament natural més recomanat.




Castanyes senceres bio





Castanyes senceres Bonneterre procedents d'agricultura ecològica pelades en pot de vidre de 720g.




Florase colesterolo



Santiveri treu al mercat un nou complement alimentari que ajuda a controlar el colesterol. Amb de llevat d'arròs vermell, probiòtics i vitamines. Es recomana prendre 2 càpsules al dia a l'aixecar-se amb un got d'aigua.




Cera pura d'abella blanca en perles per fondre



Cera d'abella blanca 100% pura d'Essential'arôms per a ús cosmètic. Ideal per preparar cremes, pomades, ungüents ... Per usar-la cal fondre-la al bany maria i afegir-la al cosmètic que s'estigui preparant.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada