Translate

dimecres, 4 de maig del 2016

Redutrim pro, copos de teff y más en nuestras novedades de Mayo

Las novedades de Mayo 2016 (ESP)
Les novetats de maig 2016 (CAT)

Redutrim pro 



Complemento con probióticos (bifidobacterias), fibra y almidón fermentado de arroz (contiene enzimas digestivas) para ayudar a reestablecer el equilibrio digestivo aportando regularidad y mejorando la flora intestinal. Se recomienda tomar 2 cápsulas antes de desayunar y 2 más antes de cenar.



Mincartil reforzado

Nueva fórmula de mincartil reforzada con aminoácidos, minerales, cúrcuma, vitamina C, A, D, B1, B2 y B6 para mejorar el estado de los cartílagos. Se recomienda tomar 3 comprimidos al día (desayuno, comida y cena).






Copos de teff



El teff es un cereal procedente de Etiopía con alto valor nutricional. No contiene gluten, es rico en fibra, minerales y aminoácidos. Los copos se suelen tomar en el desayuno con leche, bebidas vegetales, yogur o zumos.




Jabón íntimo Fiore di Pompeia




Jabón íntimo con aceite de árbol del te y otros extractos vegetales que facilita la higiene íntima diaria.





Ginkgo 6.000mg

Comprimidos de extracto estandarizado de Ginkgo biloba equivalente a 6.000mg con vitamina B6, B9 y B12. Sin lactosa, gluten, levaduras y apto para vegetarianos. El ginkgo favorece el buen funcionamiento del sistema circulatorio por lo que se recomienda para problemas de circulación, piernas cansadas, varices, pérdida de memoria, épocas de exámenes etc. Se recomienda tomar 1 comprimido al día después de comer.


Slim Menopause



Extracto de plantas sin alcohol, conservantes, azúcar ni gluten que ayuda a perder peso y eliminar líquidos durante la menopausia. Se recomienda dislver 5 cucharadas soperas en una botella de litro y medio de agua e ir tomando durante el día





Les novetats de maig 2016 (CAT)


Redutrim pro 

Complement amb probiòtics (bifidobacteris), fibra i midó fermentat d'arròs (conté enzims digestius) per ajudar a restablir l'equilibri digestiu aportant regularitat i millorant la flora intestinal. Es recomana prendre 2 càpsules abans d'esmorzar i 2 més abans de sopar.





Mincartil reforzado



Nova fórmula de mincartil reforçada amb aminoàcids, minerals, cúrcuma, vitamina C, A, D, B1, B2 i B6 per millorar l'estat dels cartílags. Es recomana prendre 3 comprimits al dia (esmorzar, dinar i sopar).






Flocs de teff



El teff és un cereal procedent d'Etiòpia amb alt valor nutricional. No conté gluten, és ric en fibra, minerals i aminoàcids. Els flocs es solen prendre en l'esmorzar amb llet, begudes vegetals, iogurt o sucs.





Sabó íntim Fiore di Pompeia





Sabó íntim amb oli d'arbre del te i altre extractes vegetals que facilita la higiene íntima diaria.






Ginkgo 6.000mg

Comprimits d'extracte estandarditzat de Ginkgo biloba equivalent a 6.000mg amb vitamina B6, B9 i B12. Sense lactosa, gluten, llevats i apte per a vegetarians. El ginkgo afavoreix el bon funcionament del sistema circulatori pel que es recomana per a problemes de circulació, cames cansades, varius, pèrdua de memòria, èpoques d'exàmens etc. Es recomana prendre 1 comprimit al dia després de dinar.


Slim Menopause



Extracte de plantes sense alcohol, conservants, sucre ni gluten que ajuda a perdre pes i eliminar líquids durant la menopausa. Es recomana dislver 5 cullerades soperes en una ampolla de litre i mig d'aigua i anar prenent durant el dia.