Translate

dijous, 19 d’abril del 2018

Flors de bach personalitzades

Assessorament en Flors de Bach 100% personalitzades

La primavera és una època de canvis. El dia s'allarga, la temperatura comença a canviar i això ens permet tenir més activitat. Per aquest i altres motius molta gent es nota més cansada i els hi costa adaptar-se a aquesta estació. Fa temps vam publicar un article sobre  complements per l'astènia primaveral i en ell parlàvem de les Flors de Bach.

Les Flors de Bach ajuden a equilibrar el nostre estat d'ànim i les nostres emocions. Les pors, la falta d'autoestima, l'estrès, l'angoixa, els canvis, les pèrdues, les inquietuds i altres problemes del dia a dia milloren amb aquesta teràpia. Les flors de bach no tenen contraindicacions ni efectes secundaris. Les pot prendre tothom: bebès, nens, embarassades... 

Des de 2012, Q&diet disposa de Flors de Bach, tant les essències pures com els preparats. També tenim la nostra terapeuta floral que, en funció de com us trobeu, us assessorarà sobre quines flors necessiteu i us explicarà com s'han de prendre (quantitat, moment del dia...). Els preparats que fem a Q&diet són personalitzats i per tant, específics per a cada persona.


Per a més informació podeu fer-nos una visita a Q&diet, trucar al 865607 o enviar un mail a naturopatia@e-qdiet.com.

Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada