Translate

divendres, 4 de maig del 2018

Tyronyl, palo santo i més a les nostres novetats de maig

Les novetats de maig 2018

Promocions del mes


Aquest mes, 3 productes molt interessants al 15% de descompte: Burnium, amb propietats diürètiques i crema greixos. Colon cleanse lax day, aloe vera que afavoreix el trànsit intestinal. I Dinacol, que ajuda a mantenir els nivells normals de colesterol en sang.


Tyronyl



Càpsules amb alga kelp (rica en iode) seleni, l-tiropsina (aminoàcid), zinc i vitamina B3 que ajuda a regular la glàndula tiroides per a millorar el seu funcionament. Es recomana prendre una càpsula amb l'esmorzar, dinar i sopar (3 al dia en total). 




Detox bio


Neteja l'organisme amb el tònic herbal bio de Salus. Conté figa, pruna, cúrcuma, genciana, gingebre, milfulles (milenrama en castellà), dent de lleó, menta piperita, bedoll, ortiga, card marià, romaní, saüc, acerola, te verd i carxofera. Tots els ingredients són bio. Apte per a vegans i vegetarians. Sense gluen, lactosa, alcohol, conservants ni colorants. Es recomana diluir 12,5ml en una ampolla de 1,5 litres d'aigua i beure al llarg del dia (té dosificador).

Palo santo




El palo santo és un arbre de Sud Amèrica amb diverses propietats. L'escorça es talla a trossets i s'utilitza com a incens. Es diu que ajuda a netejar les males energies, que atrau la bona sort i protegeix.




Collmar en comprimits mastegables de cirera, llimona o galeta




Comprimits de col·lagen marí, magnesi, acerola i àcid hialurònic que ajuden al bon funcionament de cartílags, ossos i pell. 3 gustos disponibles: cirera, llimona o galeta, tots ells molt recomanables. La posologia és de 6 comprimits repartits al llarg del dia.



Xarop infantil de ceba


Agafar una ceba, parti-la per la meitat i posar-la a l'habitació dels nens quan tenen tos, és un recurs que molts de nosaltres coneixem. Per això aquest xarop és eficaç contra la tos i el mal de coll. Conté mel, extracte de ceba i malva amb gust a fruites del bosc. Es pot prendre a partir dels 3 anys, 15ml al dia repartits en 2 o 3 vegades.



Coixí tèrmic de llavors de raïm

Coixí tèrmic de llavors de raïm recobert amb tela de cotó 100% i fragància de vainilla. Es pot utilitzar per aplicar calor (escalfant-lo al microones o el forn durant 1-2 minuts) o aplicar fred (1h al congelador). Molt útil en casos de dolor muscular, articular, reumàtic, contusions o inflamacions.



Nabius vermells bio de Canadà





Nabius vermells bio de Canadà sense sucre. Només contenen suc concentrat de poma bio (39%) i oli de gira-sol bio (1%).




Us esperem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada